Zoek nauwkeuriger
- À blanc
- Appareil
- Arroseren
- Asado
- Asperges schoonmaken
- Au bain Marie
- Bakken
- Bakken in de oven
- Bakken in de pan
- Barderen
- Basting
- Bavarois
- Beitsen
- Binden (met touw)
- Binden (saus)
- Blancheren
- Bouquet garni
- Braden
- Branden
- Brunoise
- Chambreren
- Chiffonade
- Confituur
- Conserveren
- Crépinette
- Crépinette
- Dauphinoise
- Decanteren
- Decoreren
- Deglaceren
- Doppen
- Doreren
- Doreren (aanfruiten)
- Duxelles
- Ecumeren
- Eminceren
- Emulsie
- En batonnet
- En croûte
- En quarts
- Farce
- Fermenteren
- Fileren
- Flamberen
- Fonceren
- Frituren
- Galantine
- Gastrique
- Gehakt en worst
- Geleren
- Glaceren
- Glazuur
- Gratineren
- Grillen
- Infusie
- Inleggen
- Japanse schaaf
- Jardinière
- Julienne
- Karamelliseren
- Klaren
- Kloppen
- Kneden
- Koken
- Konfijten
- Larderen
- Laten schrikken
- Marineren
- Mirepoix
- Monteren
- Napperen
- Ontpitten
- Opbinden
- Paneren
- Papillotte
- Parisien
- Parmentier
- Passeren
- Paté en rillettes
- Paupiette
- Pekelen
- Persen (sap)
- Pocheren
- Printanière
- Pureren
- Quenelle
- Raspen
- Raspen
- Reduceren
- Reduceren à sec
- Rijpen
- Rijzen
- Ritsen
- Roken
- Roosteren
- Ruban
- Sauteren
- Schaven
- Schroeien
- Snijtechnieken
- Stampen
- Starter (deeg)
- Stomen
- Stoven
- Teppanyaki
- Tourneren
- Trancheren
- Trekken (bouillon)
- Uitbenen
- Vlinderen
- Wecken
- Weken
- Wellen
- Wokken
- Zwezerik pellen