Crema di fagioli e ricotta

Crème van borlottibonen en ricotta
pinit

Basisvulling voor pasta en dergelijke

Crema di fagioli e ricotta

Servings: 4

Voor ongeveer 600 gram:

Instructies

  1. Leg de ingrediënten klaar.

  2. U heeft ongeveer 1 takje rozemarijn (alleen de blaadjes) en 1/2 Spaanse peper nodig.

  3. Hak deze zeer fijn.

    • Voeg de kruiden en wat zout toe aan de ricotta en de gekookte bonen
    • Voeg ook een ei toe
    • Pureer het geheel met een vork. Heel fijn hoeft niet. Klaar!
  4. U kunt deze vulling gebruiken om heerlijke rolletjes van gevuld wijnblad van te maken. Zie recept.

  5. Ook is deze vulling heerlijk in zelfgemaakte pasta, zoals bijvoorbeeld in dit recept.

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?