Warme nectarine met koude framboos
Chad-froid de nectarines et framboises
Warme nectarine met koude framboos
Ingrediënten
Instructies
-
- Was de nectarines
- Snij er partjes van met schil en al (en quarts)
-
- Zet een pannetje op met de boter
- Zodra de boter gesmolten is, vuur op laag houden
- Nectarines toevoegen en zachtjes laten stoven
-
- Wanneer de nectarines bijna gaar zijn 3 eetlepels poedersuiker toevoegen
- Goed door elkaar scheppen
-
- Pannetje van het vuur halen
- Nectarinemengsel op de borden storten
-
Frambozen evenredig over de borden verdelen
-
Desserts met de rest van de poedersuiker bestuiven en serveren
-
Wijntip:
Ooooh...weet u wat hier lekker bij is? Een mooie framboise! Bent u niet zo "into" sterke drank? Dan een mooi ijskoud glaasje Muscat Beaumes-de-Venise.