Warme nectarine met koude framboos

Chad-froid de nectarines et framboises
pinit

Warme nectarine met koude framboos

Prep Time 5 min Cook Time 10 min Total Time 15 minuten
Servings: 4

Ingrediënten

Instructies

    • Was de nectarines
    • Snij er partjes van met schil en al (en quarts)
    • Zet een pannetje op met de boter
    • Zodra de boter gesmolten is, vuur op laag houden
    • Nectarines toevoegen en zachtjes laten stoven
    • Wanneer de nectarines bijna gaar zijn 3 eetlepels poedersuiker toevoegen
    • Goed door elkaar scheppen
    • Pannetje van het vuur halen
    • Nectarinemengsel op de borden storten
  1. Frambozen evenredig over de borden verdelen

  2. Desserts met de rest van de poedersuiker bestuiven en serveren

  3. Wijntip:

    Ooooh...weet u wat hier lekker bij is? Een mooie framboise!  Bent u niet zo "into" sterke drank? Dan een mooi ijskoud glaasje Muscat Beaumes-de-Venise.

Keywords: toetje, dessert, nagerecht, eau de vie

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?