Venkel van de grill
Fenouil grillé
![](http://culinarius.nl/wp-content/uploads/2023/10/finocchio-griglia-IMG_1701-copy.jpg)
Fenouil grillé
![](http://culinarius.nl/wp-content/uploads/2023/10/finocchio-griglia-IMG_1701-copy.jpg)
Venkel van de grill
Description
Lekker stukje venkel als bijgerecht bij een mooie stoofschotel of als vegetarisch hoofdgerecht. Lekker gegrild en daarna gestoofd.
Ingrediënten
Keukengerei:
Fenouil grillé
-
- Maak de venkelstronk schoon en snij de groene stukken eraf
- Snij de stronk in vier gelijke parten
- Smeer in met olijfolie
- Leg ze op een gloeiend hete grillplaat of barbecue en rooster ze rondom
-
- Als de venkel een mooi kleurtje heeft mogen de stukken in een ovenschaal
- Breng op smaak met zout
-
- Sluit af met zilverpapier
- Plaats in de oven op 180 graden
- Stoof gaar in +/- 30 minuten. Klaar!