Venkel van de grill

Fenouil grillé
pinit

Fenouil grillé

Venkel van de grill

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 30 min Cook Time 2 uur Total Time 2 uren 30 minuten
Servings: 4

Description

Lekker stukje venkel als bijgerecht bij een mooie stoofschotel of als vegetarisch hoofdgerecht. Lekker gegrild en daarna gestoofd.

Ingrediënten

Keukengerei:

Fenouil grillé

    • Maak de venkelstronk schoon en snij de groene stukken eraf
    • Snij de stronk in vier gelijke parten
    • Smeer in met olijfolie
    • Leg ze op een gloeiend hete grillplaat of barbecue en rooster ze rondom
    • Als de venkel een mooi kleurtje heeft mogen de stukken in een ovenschaal
    • Breng op smaak met zout
    • Sluit af met zilverpapier
    • Plaats in de oven op 180 graden
    • Stoof gaar in +/- 30 minuten. Klaar!
Keywords: venkel

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?