Guasacaca
Eigengemaakt barbecuesaus voor bij uw asado, churrasco of parillada.
Guasacaca
Description
Andere sauzen uit andere landen
In veel Zuid-Amerikaanse landen komt een saus voor bij gegrild vlees voor. Zo kennen we bijvoorbeeld de
- Pebre in Chili
- Pico de gallo in Mexico
- Guasacaca in Venezuela
- Chimichurri in Argentinië
- Salsa criolla in verschillende landen van Latijns Amerika
- Molho vinagrete in Brazilië
- Salsa roja in Mexico
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
- Lepel de eetrijpe avocado uit in een foodprocessor of keukenmachine.
- Snij de ui en de paprika (verwijder de pitjes) en pel de knoflook, voeg toe aan de avocado
- Voeg de koriander en peterselie toe en zet de processor aan op vrij lage toeren
- Voeg beetje bij beetje olie en azijn om een licht romige saus te verkrijgen
- Breng op smaak met zout en peper