Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Zoeken naar:
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoeken naar:
Culinarius
/
Recepten
Kookmethode
Schroeien
geeft weer: 1 - 10 van 26 artikelen
Kookmethode
Schroeien
1 - 25 van 26 recepten
G
Groenten
K
Kan vegetarisch
V
Vlees
Ovenschotel uit het Midden-Oosten: lamsschouder uit de houtoven met ras-el-hanout
4 uren 20 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Geblakerde zalmfilet met coquilles St. Jacques
25 minuten
Beginner
G
Groenten
V
Vis
Zalmfilet uit de pan met stoofgroenten
25 minuten
Beginner
V
Vis
Zalmfilet uit de pan met groene asperges
25 minuten
Beginner
V
Vlees
Varkenswang, langzaam gegaard in Tripel abdijbier
2 uren 15 minuten
Beginner
V
Vlees
Carrilleras de cerdo al vino tinto
2 uren 45 minuten
Beginner
V
Vlees
Varkenswang in ganzenvet en rode wijn
2 uren 15 minuten
Beginner
V
Vlees
Varkensribeye uit de braadpan met cantharellen en ratte
55 minuten
Gevorderd
G
Groenten
S
schelpdieren
V
Vlees
Tournedos, St. Jacques, truffes de Chine
12 minuten
Gevorderd
V
Vlees
Tournedos van de grill
17 minuten
Beginner
G
Groenten
V
Vis
Tonijnsteak met chuka wakame en okonomiyaki
18 minuten
K
Kan vegetarisch
V
Vis
Tataki van tonijn
9 minuten
V
Vlees
Tomahawk van de grill
17 minuten
Beginner
G
Groenten
V
Vlees
Nam Tok Neua – Thaise salade van ossenhaas
30 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Tagliata di manzo all’aceto balsamico
Gemiddeld
V
Vegetarisch
Vegetarische roti kip masala
30 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Ropa vieja
3 uren 5 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Rollade van varkensfilet uit de braadpan
1 uur 15 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Rib-eye van de grillplaat
15 minuten
Beginner
G
Gevogelte
G
Groenten
Kalkoenfilet in guanciale met pompoen
20 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Rosbief
2 uren 45 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Kalfsbouillon
54 uren 30 minuten
G
Gevogelte
V
Vlees
W
Wild
Masterclass: Grote stukken vlees bereiden in de oven
Gevorderd
V
Vlees
W
Wild
Hazenfilet met zachte Franse geitenkaas
30 minuten
Gevorderd
V
Vis
Geschroeide zalmfilet
15 minuten
Beginner
1
2
Volgende
×
Inloggen
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?