Salade scampi’s, grapefruit en kapucijners

Salade scampis, pamplemousse et pois rovejas
pinit

Salade scampis, pamplemousse et pois rovejas

Salade scampi’s, grapefruit en kapucijners

Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 6

Description

Recept met een ster

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Instructies

    • Maak een mooie mayonaise (klik voor recept)
    • Dop de kapucijners en kook ze met de salieblaadjes  in 9 minuten beetgaar
    • Giet ze af en laat ze afkoelen
    • Maak een dressing met de mayonaise, de room, de wijn, de mosterd en de gembersiroop
    • Snij de buitenste schil van de grapefruit en het witte gedeelte volledig weg, zodat het vruchtvlees zichtbaar is
    • Snij de partjes van de grapefruit los van de velletjes
    • Verwijder de pitjes uit de kale partjes
    • Vermeng de kapucijners, de grapefruit en de scampi’s
    • Maak op de borden een bedje van gemengde sla
    • Drappeer daar het scampimengsel overheen
    • Garneer af met een gekookt kwarteleitje, een partje cactusvijg, wat peterselie en wat citroenmelisse.
    • Hier en daar een vlokje zwart zout staat leuk
    • Serveer de dressing apart
Keywords: crevettes, shrimp, avocado

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?