Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Zoeken naar:
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoeken naar:
Culinarius
/
Recepten
Kookmethode
Pocheren
geeft weer: 1 - 10 van 21 artikelen
Kookmethode
Pocheren
1 - 21 van 21 recepten
V
Vis
Gepocheerde kabeljauw met kreeftenstaartjes en raapstelen
25 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Scholfiletrolletjes met een hart van zalm
15 minuten
Beginner
V
Vis
Scholfiletrolletjes met groene asperges en saffraanmayonaise
15 minuten
Beginner
V
Vis
Gepocheerde tarbot met aromatische room
25 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Gepocheerde kabeljauw met groene asperges en saffraansaus
42 uren 6 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Gepocheerde zeewolffilet met rivierkreeftjes op lamsoor
25 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde kabeljauwfilet met winterpeen en haricots in saffraansaus
25 minuten
Gevorderd
G
Groenten
V
Vis
Cabillaud à la nage
10 minuten
Beginner
Masterclass: eieren pocheren
5 minuten
Beginner
V
Vegetarisch
Knödel
12 uren 40 minuten
Gevorderd
V
Vis
Hors d’œuvre œuf de caille et caviar
1 uur 10 minuten
Beginner
V
Vis
Paupiettes de plie à l’estragon
18 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Gepocheerd visrolletje met knolselderij
1 uur 4 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Gepocheerde zeewolffilet met pastinaaktagliatelle in saffraansaus
25 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde zeewolffilet met kreeftenboter
25 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde zeewolffilet met courgette en San Marzanotomaat
25 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde rogvleugel met kappertjesbes
25 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde kabeljauw met hollandaisesaus
20 minuten
Gevorderd
G
Gevogelte
V
Vlees
Galantine van piepkuiken
4 uren
Gevorderd
K
Kan vegetarisch
Eggs Benedict
11 minuten
Gemiddeld
Amuse van gerookte zalm met Sahnemeerrettich en gepocheerd kwartelei
11 minuten
Gevorderd
×
Inloggen
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?