Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Zoeken naar:
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoeken naar:
Culinarius
/
Recepten
Kookmethode
Monteren
geeft weer: 1 - 10 van 23 artikelen
Kookmethode
Monteren
1 - 23 van 23 recepten
Masterclass: lime curd
12 minuten
Gemiddeld
G
Groenten
V
Vis
Timbaal van kabeljauwhaas met gestoofde groenten en uienpuree
V
Vlees
Runderrollade uit de houtoven
1 uur 25 minuten
Gevorderd
G
Gevogelte
W
Wild
Canard sauvage à la Bigarade
40 minuten
Gevorderd
V
Vlees
“Cordon bleu” van kipfilet met ham en Parmezaanse kaas
25 minuten
Gemiddeld
Tweemaal lam met gekonfijt fruit
57 minuten
Gevorderd
P
Paddenstoelen
V
Vlees
W
Wild
Wildzwijnskoteletten met cantharellen
17 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
W
Wild
Hertenbiefstuk op de barbecue met vlierbessensaus, selderijknol en morieljes
2 uren 17 minuten
Beginner
V
Vlees
W
Wild
Hazenbout, rozenbottels en cantharellen
27 uren
Gevorderd
V
Vlees
Onglet aux l’échalotes confites
20 minuten
Beginner
O
Orgaanvlees
V
Vlees
Ris de veau à la poêle
15 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde zeewolffilet met kreeftenboter
25 minuten
Gevorderd
V
Vis
Gepocheerde zeewolffilet met courgette en San Marzanotomaat
25 minuten
Gevorderd
W
Wild
Wildzwijnsfilet met gekonfijte sjalot
12 uren 48 minuten
Gemiddeld
G
Gevogelte
V
Vlees
Galantine van piepkuiken
4 uren
Gevorderd
G
Gevogelte
Filet van wilde en tamme eend, spruitjes en kweepeer
30 minuten
Gevorderd
Wildzwijnsfilet met vlierbessenboter
25 minuten
Gemiddeld
G
Gevogelte
Eendenborst met gerst, eekhoorntjesbrood en pijnboompitten
20 minuten
Gevorderd
Dikke lende met koolraap in mosterdcress en rösti
45 minuten
Beginner
Bordelaisesaus
Gemiddeld
Marchand-de-vin-saus
50 minuten
Biefstukreepjes in rodewijnsaus
Beginner
Beurre blanc, ook wel beurreblancsaus
5 minuten
Gemiddeld
×
Inloggen
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?