Tomates crevettes
Belgischer kan eigenlijk niet...
Met garnalen gevulde tomaten
Tomates crevettes
Description
Garnering voor uw ouderwetse slaatje
Zelfgemaakte tomates crevettes! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een ouderwets Hollands slaatje .
Ingrediënten
Instructies
-
Voorbereiding:
- Snij de tomaten met een dun mesje om en om diagonaal in tot in het hart om zo 2 helften te krijgen met een kartelrand
- Verwijder het vruchtvlees uit de tomaten met een lepeltje
- Maak een cocktailsaus met mayonaise (klik voor recept), whisky, citroensap, witte peper, een scheut opgeklopte room en wat tomatenketchup voor de kleur. Klik hier voor het recept.
-
Bereiding:
- Leg de garnalen in de tomatenhelften en giet de cocktailsaus er overheen
- Garneer af met, bijvoorbeeld, een toefje peterselie.
-
Vegetarische variant:
- Vervang de garnalen met geraspte oude kaas