Tomates crevettes

Belgischer kan eigenlijk niet...
pinit

Met garnalen gevulde tomaten

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 2 min Total Time 2 minuten
Servings: 8

Description

Garnering voor uw ouderwetse slaatje

Zelfgemaakte tomates crevettes! Lekker bij een zomerse lunch en heerlijk als bijgerecht op een ouderwets Hollands slaatje .

Ingrediënten

Instructies

  1. Voorbereiding:

    • Snij de tomaten met een dun mesje om en om diagonaal in tot in het hart om zo 2 helften te krijgen met een kartelrand
    • Verwijder het vruchtvlees uit de tomaten met een lepeltje
    • Maak een cocktailsaus met mayonaise (klik voor recept), whisky,  citroensap, witte peper, een scheut opgeklopte room en wat tomatenketchup voor de kleur. Klik hier voor het recept.
  2. Bereiding: 

    • Leg de garnalen in de tomatenhelften en giet de cocktailsaus er overheen
    • Garneer af met, bijvoorbeeld, een toefje peterselie.
  3. Vegetarische variant: 

    • Vervang de garnalen met geraspte oude kaas
Keywords: tomaat, garnaal, slaatje

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?