Cocktailsaus
Zelf maken is het lekkerst!
Sauce Mayonnaise
Cocktailsaus
Description
Voor de garnalen- of krabcocktail
Cocktailsaus is een supermakkelijk te maken basis voor tal van lekkernijen. Cocktailsaus kan als aparte dipsaus worden geserveerd, kan gebruikt worden voor het garneren van salades, maar oorspronkelijk is de saus bedoeld voor de garnering van garnalen– of krabcocktail.
Ingrediënten
Originele methode:
Keukengerei
Instructies
-
Bereiding:
- Maak een mooie mayonaise. Klik hier voor het recept.
- Doe de mayonaise in een bekken. Voeg de tomatenketchup, Cognac, sherry, gembersiroop, paprikapoeder en citroensap toe aan de mayonaise.
- Meng de ingrediënten goed door elkaar met een garde.
- Doe de room in een aparte kom. Klop de room met een garde tot deze “pakt” en iets dikker wordt. Spatel de room door de rest van de saus en breng de saus op smaak met wat zout en peper. Klaar!