Cocktailsaus

Zelf maken is het lekkerst!
pinit

Sauce Mayonnaise

Cocktailsaus

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 5 min Cook Time 5 min Total Time 10 minuten

Description

Voor de garnalen- of krabcocktail

Cocktailsaus is een supermakkelijk te maken basis voor tal van lekkernijen. Cocktailsaus kan als aparte dipsaus worden geserveerd, kan gebruikt worden voor het garneren van salades, maar oorspronkelijk is de saus bedoeld voor de garnering van garnalen– of krabcocktail.

Ingrediënten

Originele methode:

Keukengerei

Instructies

  1. Bereiding:

    • Maak een mooie mayonaise. Klik hier voor het recept.
    • Doe de mayonaise in een bekken. Voeg de tomatenketchup, Cognac, sherry, gembersiroop, paprikapoeder en citroensap toe aan de mayonaise.
    • Meng de ingrediënten goed door elkaar met een garde.
    • Doe de room in een aparte kom. Klop de room met een garde tot deze “pakt” en iets dikker wordt. Spatel de room door de rest van de saus en breng de saus op smaak met wat zout en peper. Klaar!

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?