Voorjaarssalade van jonge kapucijners
Salade de printemps aux pois gris (pois capucines)
Heerlijk als bijgerecht of tussendoor op een zonnige dag
Voorjaarssalade van jonge kapucijners
Description
Verse kapucijners!
U heeft hier verse kapucijners in de peul voor nodig. kapucijners in blik of gedroogde zijn hartstikke leuk voor andere gerechten maar hier gaat het om de typische grassmaak die een extra dimensie geeft aan deze uitzonderlijke voorjaarsgroente.
Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
Bereiding:
- Maak een mooie mayonaise (klik voor recept)
- Dop de kapucijners en kook ze in 9 minuten beetgaar
- Giet ze af en laat ze afkoelen
- Doe de kapucijners erbij en schep goed om. Klaar!
-
Hak de dille.
-
- Rasp de mierikswortel
- Maak een mengsel van de mayonaise, de mierikswortel, de dille en de yoghurt
- Doe de kapucijners erbij en schep goed om. Klaar!