Vierkante minitartelettes van zanddeeg
Mini tartelettes de pâte sablée
Mini tartelettes de pâte sablée
Vierkante minitartelettes van zanddeeg
Voor +/- 25 tartelettes
Keukengerei:
Instructies
-
- Maak het zandddeeg (volg het recept)
- Rol het deeg uit tot een knap van zo'n 4 cm dik
- leg het, ingepakt in huishoudfolie, minimaal twee uur in de koelkast.
-
Rol het deeg hierna uit op de gewenste dikte.
-
Snij van het deeg vierkanten waarvan de zijde even lang is als de bodem + twee zijkanten van de bakvorm.
-
Plaats het deeg in de vormpjes.
-
- Prik met een tandenstoker gaatjes in de bodem van de tartelettes om opzwellen te voorkomen
- Bak de tartelettes à blanc op 220° gedurende 10 minuten. Houd de kleuring in de gaten.
-
Haal de tartelettes uit de vorm en laat ze afkoelen op een rooster. Klaar!