Mexicaanse tortillawraps met salsa en guacamole

Viva Mexico!
pinit

Viva Mexico!

Mexicaanse tortillawraps met salsa en guacamole

Difficulty: Beginner Prep Time 2 uur Cook Time 5 min Total Time 2 uren 5 minuten
Servings: 4

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. ZELF RUNDERGEHAKT DRAAIEN?

    Geen probleem! Volg dit recept (klik op de link).

  2. Voorbereiding:

    • Bak het vet spek uit
    • Bent u begonnen met vlees aan een stuk, eerst even door de vleesmolen of hakmolen. Zie hierboven.
    •  
    • Bak de uiensnippers in het spekvet even aan
    • Voeg het gemalen vlees toe en bak rul
    • Breng op smaak met de cajunkruiden, knoflook uit de pers en de koriander
    • Als de cajunkruidenmix die u gebruikt geen zout bevat is dit het moment om zout toe te voegen
    • Laat even stoven. Klaar.
    • Maak een mooie salsa (zie recept)
    • Maak een mooie guacamole (zie recept)
    • Snij de ijsbergsla ragfijn
    • Maak de tortilla’s warm zoals aangegeven op de verpakking
  3. Serveertip:
    Zie foto bovenaan het recept

    Wijntip:
    “Vino, señor???? Ai-ai-ai-ai-ai-aaai! Cerveza!” Natuurlijk een biertje! Een Corona. Claro! Oh ja, en een shotje Tequila of Mezcal kan er ook prima bij…

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?