Mexicaanse tortillawraps met salsa en guacamole
Viva Mexico!
Viva Mexico!
Mexicaanse tortillawraps met salsa en guacamole
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
ZELF RUNDERGEHAKT DRAAIEN?
Geen probleem! Volg dit recept (klik op de link).
-
Voorbereiding:
- Bak het vet spek uit
- Bent u begonnen met vlees aan een stuk, eerst even door de vleesmolen of hakmolen. Zie hierboven.
-
- Bak de uiensnippers in het spekvet even aan
- Voeg het gemalen vlees toe en bak rul
- Breng op smaak met de cajunkruiden, knoflook uit de pers en de koriander
- Als de cajunkruidenmix die u gebruikt geen zout bevat is dit het moment om zout toe te voegen
- Laat even stoven. Klaar.
- Maak een mooie salsa (zie recept)
- Maak een mooie guacamole (zie recept)
-
- Snij de ijsbergsla ragfijn
- Maak de tortilla’s warm zoals aangegeven op de verpakking
-
Serveertip:
Zie foto bovenaan het receptWijntip:
“Vino, señor???? Ai-ai-ai-ai-ai-aaai! Cerveza!” Natuurlijk een biertje! Een Corona. Claro! Oh ja, en een shotje Tequila of Mezcal kan er ook prima bij…