Lunchsalade met feta en ijsbergsla

Heerlijk tussendoor op een zonnige dag
pinit

Salade-repas à la feta

Lunchsalade met feta en ijsbergsla

Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 4

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Instructies

    • Verwijder het vruchtvlees uit  het plakje citroen en doe het in een mengkom
    • Snij de icebergsla in dunne reepjes (chiffonade) en voeg het bij de citroen
    • Snij de tomaat in blokjes van 1x1cm (parmentier) en doe deze ook in de kom
    • Voeg de maïs toe
    • Snij de feta ook in blokjes en voeg toe
    • Maak van de mayonaise (klik voor recept), de mosterd, de room en de witte wijn een samenhangende saus. Wilt u deze iets dikker hebben, klop de room dan van tevoren even iets op
    • Voeg de saus bij de salade
    • Doe de tuinkruiden erbij en spatel voorzichtig om. Klaar!
  1. Wijntip:
    Ooooh, weet u wat hier lekker bij is? Vooral bij warm weer! Een witte slobberwijn, aangelengd 50/50 met tonic. Niet doorvertellen!

Keywords: salade verte, sla, ijsberg, tomates

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?