Lunchsalade met feta en ijsbergsla
Heerlijk tussendoor op een zonnige dag
Salade-repas à la feta
Lunchsalade met feta en ijsbergsla
Ingrediënten
Instructies
-
- Verwijder het vruchtvlees uit het plakje citroen en doe het in een mengkom
- Snij de icebergsla in dunne reepjes (chiffonade) en voeg het bij de citroen
- Snij de tomaat in blokjes van 1x1cm (parmentier) en doe deze ook in de kom
- Voeg de maïs toe
- Snij de feta ook in blokjes en voeg toe
- Maak van de mayonaise (klik voor recept), de mosterd, de room en de witte wijn een samenhangende saus. Wilt u deze iets dikker hebben, klop de room dan van tevoren even iets op
- Voeg de saus bij de salade
- Doe de tuinkruiden erbij en spatel voorzichtig om. Klaar!
-
Wijntip:
Ooooh, weet u wat hier lekker bij is? Vooral bij warm weer! Een witte slobberwijn, aangelengd 50/50 met tonic. Niet doorvertellen!