Borstplaat van roomboter
Sinterklaasje kom maar binnen met je snoepgoed!
Borstplaat van roomboter
Description
Internationaal gerecht
Zelfs in Spanje wordt dit gerecht bereid. Sterker nog: De uitvinder ervan WOONT in Spanje! Ja hoor, jullie begrijpen ons goed! Dit recept is van de hand van niemand minder dan Piet Culinair, de chef-kok van Sinterklaas! Een bijzondere samenstelling van bestanddelen die leiden tot een hééééérlijk avondje……
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
- Bereiding:
Laat de suiker met de vanillesuiker, de boter en de room in een pan met dikke bodem smelten - Roer tot de suiker helemaal gesmolten is
- Neem de pan van het vuur en blijf roeren tot het geheel dikker wordt en langs de rand hard wordt
- Leg een borstplaatmatje op bakpapier en vet het licht in
- Schenk de suikermassa in de vormpjes
- Laat ze goed hard worden en verwijder de mat. Klaar!
- Bereiding: