Print opties

BBQ frenched pork rib chop 2

Tranche de carré de porc habillé au feu de bois 2

Cooking Method ,
Courses
Difficulty Beginner
Tijd
Cook Time: 10 min Total Time: 10 minuten
Servings 4
Beschrijving

Simpel. Iedereen kan het.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!  

        

Ingrediënten
  • 4 frenched pork chops (tomapork, pork racks)
  • zout & peper uit de molen (naar smaak)
  • Keukengerei:
  • Grillplaat
  • BBQ
  • Garnituur:
  • 1 kilogram home fries (zie recept)
  • 500 grammen onion rings (zie recept)
  • 600 grammen coleslaw (zie recept)
Instructies
    • Kruid de pork racks
    • Wrijf ze in met wat olie
  1. Braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2×3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde. Klaar!

  2. SERVEERTIP

    Serveer met onion rings (klik voor recept), coleslaw (klik voor recept) en home fries (klik voor recept)

  3. Wat drinken we erbij?

    Biertje?:) Wellicht een mooie IPA. Lekker trendy en die extra hopboost past prima bij de marinade van deze pork racks.

Keywords: tomapork, cotelette, chop

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!