BBQ frenched pork rib chop 2

Tranche de carré de porc habillé au feu de bois
pinit

Tranche de carré de porc habillé au feu de bois 2

BBQ frenched pork rib chop 2

Difficulty: Beginner Cook Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 4

Description

Simpel. Iedereen kan het.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!  

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Garnituur:

Instructies

    • Kruid de pork racks
    • Wrijf ze in met wat olie
  1. Braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2×3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde. Klaar!

  2. Wat drinken we erbij?

    Biertje?:) Wellicht een mooie IPA. Lekker trendy en die extra hopboost past prima bij de marinade van deze pork racks.

Keywords: tomapork, cotelette, chop

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?