Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Zoeken naar:
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoeken naar:
Culinarius
/
Recepten
Kookmethode
Chambreren
geeft weer: 1 - 10 van 71 artikelen
Kookmethode
Chambreren
1 - 25 van 71 recepten
Masterclass: Zanddeeg – Pâte sablée
1 uur 10 minuten
Beginner
V
Vlees
Runderrollade uit de houtoven
1 uur 25 minuten
Gevorderd
V
Vlees
Kalfskotelet van de grill
30 minuten
Beginner
V
Vis
Zeebaars met aardperen en kousenband
38 minuten
Gemiddeld
V
Vis
Zeebaars met gestoofde trostomaat en limoen
18 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Wishbone of côte à l’os van de grill
30 minuten
Beginner
Wildzwijnspeper
3 uren 29 minuten
Gemiddeld
G
Gevogelte
W
Wild
Canard sauvage à la Bigarade
40 minuten
Gevorderd
W
Wild
Wildzwijnsnek uit de oven
25 uren 25 minuten
Gevorderd
G
Groenten
K
Kan vegetarisch
V
Vlees
Lasagne van groenten uit de Japanse bladsnijder
2 uren
Gevorderd
Mousse au chocolat à la manière de Monsieur Paul Bocuse
12 uren 30 minuten
Gevorderd
V
Vlees
Rundervink op de BBQ!
10 minuten
Beginner
G
Gevogelte
G
Groenten
Eendenfilet met Hollandse groenten en Mediterraanse accenten
30 minuten
Beginner
G
Groenten
V
Vlees
Gebardeerde varkensribeye met staafgroente
2 uren 50 minuten
Gevorderd
G
Groenten
V
Vlees
Varkenshaas “Orloff”
20 minuten
Gemiddeld
G
Groenten
V
Vlees
Varkenshaas met champignonroomsaus
20 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Varkensribeye uit de braadpan met cantharellen en ratte
55 minuten
Gevorderd
V
Vlees
Rollade van varkensbuik aan het spit
2 uren 50 minuten
Gevorderd
G
Groenten
S
schelpdieren
V
Vlees
Tournedos, St. Jacques, truffes de Chine
12 minuten
Gevorderd
V
Vlees
Tournedos van de grill
17 minuten
Beginner
K
Kan vegetarisch
V
Vis
Tataki van tonijn
9 minuten
V
Vlees
Tomahawk van de grill
17 minuten
Beginner
G
Groenten
V
Vlees
Sukadelap met hutspot
2 uren 20 minuten
V
Vlees
Sukade op z’n Oud-Hollands
4 uren 20 minuten
V
Vlees
Steak uit de pan
12 minuten
Beginner
1
2
3
Volgende
×
Inloggen
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?