Tonijnsteak met chuka wakame en okonomiyaki
Tonijnsteak op chuka wakamesalade met okonomiyaki (nagaimowortelflensje)
Tonijnsteak op chuka wakamesalade met okonomiyaki (nagaimowortelflensje)
Tonijnsteak met chuka wakame en okonomiyaki
Ingrediënten
Voor de saus:
Keukengerei:
Instructies
-
Voorbereiding:
Maak een samenhangende saus van de ingrediënten.
-
Maak een lekker chuka-wakamesalade (klik voor recept).
-
Bak 4 flensjes van nagaimowortel (klik voor recept).
-
Wrijf de tonijn in met rijstolie.
-
Grill hem op een gloeiend hete grillplaat of in een koekenpan waar verder geen vet aan toegevoegd is. De vis moet iets rosé aan de binnenkant blijven.
-
Serveertip:
- Leg de chuka wakame op het bord, trancheer de tonijn en leg een aantal plakjes daar bovenop
- Vouw de flensjes dubbel en plaats deze op de borden
- Garneer af met een lik saus. Klaar!
Wijntip:
Serveer met een lekker glaasje warme sake.