Scamorza ai ferri

pinit

Scamorza ai ferri

Difficulty: Beginner Cook Time 6 min Total Time 6 minuten
Servings: 4

Description

Scamorza is een heerlijke Italiaanse kaas die vaak rauw wordt gegeten. Vaak wordt hij echter ook gegrild en dat is heerlijk. Scamorza ai ferri wordt dat genoemd. U kunt het thuis in een handomdraai maken.

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructions

  1. Snij per persoon twee plakken van ongeveer 1,5 tot 2 cm dikte.

  2. Wrijf ze in met wat olijfolie.

  3. Leg de plakken op een hete grillplaat. Op de barbecue is nog lekkerder.

  4. Draai ze even om. Laat de scamorza binnenin goed heet worden. Klaar!

Keywords: kaas

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?