Vegetarische schnitzel met paprika, room en champignons

pinit

Lekker huis-tuin-en-keukengerechtje

Vegetarische schnitzel met paprika, room en champignons

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 10 min Total Time 15 minuten
Servings: 4

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Instructies

  1. Gebruik een in de schil gekookte aardappel

  2. De garnituur:
    • Glaceer de in halve ringen gesneden ui in flink wat boter
    • Voeg het paprikapoeder toe
    • Voeg de in dunne plakjes gesneden champignon toe
    • Laat stoven tot de champignon gaar is (mag even een deksel op de pan)
    • Voeg de room toe en breng aan de kook
    • Voeg de in schijfjes gesneden gekookte aardappel toe 
    • Hak de dille en voeg toe
    • Reduceer tot een lobbige massa
  3. De schnitzel:
    • Maak een klein bodempje zonnebloemolie heet in een koekenpan
    • Bak hierin de schnitzels in een paar minuten gaar en goudbruin aan weerszijden. Klaar!
Keywords: paprika, schnitzel, room, champignons, dille

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit
File under

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?