Smoky Mountain Vegan Avocadoburger uit de pan

Goed voor de planeet en superlekker!
pinit

Smoky Mountain Vegan Avocadoburger uit de pan

Difficulty: Beginner Prep Time 10 min Cook Time 20 min Total Time 30 minuten
Servings: 8

Description

Smoky Mountain Vegan Avocadoburger is een smakelijke vleesvervanger die zowel in de pan als op de grill kan worden bereid. De smaak is prima. Het enige nadeel, als je dat zo mag noemen, is dat hij diepgevroren lekker stevig lijkt, maar ontdooid bros en moeilijk handelbaar is. Gebakken is ie weer lekker stevig. Voorzichtig behandelen dus, vooral ook de eerste minuten op de bbq!

Smoky Mountain Vegan Avocadoburger
Smoky Mountain Vegan Avocadoburger

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Instructies

    • Maak de groenten schoon
    • Snij ze parmentier
    Parmentier
  1. Stoof de groenten zachtjes in wat boter in een cocotte.

  2. Kook ondertussen de zilvervliesrijst.

    • Bak de schijven om en om 4 minuutjes in wat boter of olijfolie. Op de barbecue kan ook
    • Leg de burgers op de borden en stort de parmentier er overheen.
  3. Serveer (eventueel) met een paar sliertjes peperonata (klik voor recept) en de rijst. Klaar!

  4. WIJNTIP

    Wit. Macon-Villages bijvoorbeeld. Heerlijke Chardonnay uit de Bourgogne.

    wijntip witte wijn
Keywords: vegan. burger

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?