Smoky Mountain Vegan Avocadoburger uit de pan
Smoky Mountain Vegan Avocadoburger uit de pan
Description
Smoky Mountain Vegan Avocadoburger is een smakelijke vleesvervanger die zowel in de pan als op de grill kan worden bereid. De smaak is prima. Het enige nadeel, als je dat zo mag noemen, is dat hij diepgevroren lekker stevig lijkt, maar ontdooid bros en moeilijk handelbaar is. Gebakken is ie weer lekker stevig. Voorzichtig behandelen dus, vooral ook de eerste minuten op de bbq!
Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!
Ingrediënten
Instructies
-
- Maak de groenten schoon
- Snij ze parmentier
-
Stoof de groenten zachtjes in wat boter in een cocotte.
-
Kook ondertussen de zilvervliesrijst.
-
- Bak de schijven om en om 4 minuutjes in wat boter of olijfolie. Op de barbecue kan ook
- Leg de burgers op de borden en stort de parmentier er overheen.
-
Serveer (eventueel) met een paar sliertjes peperonata (klik voor recept) en de rijst. Klaar!
-
WIJNTIP
Wit. Macon-Villages bijvoorbeeld. Heerlijke Chardonnay uit de Bourgogne.