Print opties

Toastje geroosterde knoflook

Courses
Tijd
Prep Time: 5 min Total Time: 5 minuten
Servings 4
Beschrijving

Geroosterde knoflook is veel zachter van smaak dan verse knoflook, is veel beter verteerbaar en laat …….minder sporen na. Geroosterde knoflook is zacht en smeerbaar. U kunt het serveren met een toastje met mayonaise zoals in dit recept.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten
  • 8 melbatoastjes
  • 4 tenen knoflook (geroosterd - zie recept)
  • 100 grammen mayonaise (zie recept)
  • 1 theelepel grof zeezout (liefst zwart)
  • 8 blaadjes bladselderij
Instructies
  1. Bereiding:

    • Rooster de knoflook zoals aangegeven in dit recept
    • Maak een mooie mayonaise zoals aangegeven in dit recept
    • Pel de teentjes (of druk je uit) en voeg je toe aan de mayonaise
    • Prak het geheel lichtjes
    • Smeer het mengsel op de toastjes
  2. Bestrooi met het zeezout. Decoratief is zwart zeezout maar dat hoeft natuurlijk niet.

     

    • Garneer af met de selderij 
    • Serveer snel

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!