Print opties

Stamppot aardappel en raapstelen

Cooking Method ,
Cuisine
Courses
Difficulty Gemiddeld
Servings 4
Beschrijving

Een uitgekiende combinatie van zoet, zuur, bitter en hartig.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten
  • 400 grammen raapstelen
  • 1,5 kilogram aardappel (kruimig)
  • boter (naar behoeven)
  • zout & peper uit de molen
  • Keukengerei:
  • Stamper
Instructies
  1. Stoof de raapstelen in wat boter op een laag pitje tot ze gaar zijn. Voeg af en toe een lepel water toe om ze niet aan te laten bakken.

  2. Ondertussen het vlees:

    Schil en kook de aardappelen in zout water.

  3. Voeg de bestanddelen bijeen en stamp de stamppot door elkaar.

  4. Breng op smaak met een klontje boter, peper en zout. Klaar!

Keywords: stamppot, raapstelen

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!