Print opties

Scamorza ai ferri

Cooking Method
Cuisine
Difficulty Beginner
Tijd
Cook Time: 6 min Total Time: 6 minuten
Servings 4
Beschrijving

Scamorza is een heerlijke Italiaanse kaas die vaak rauw wordt gegeten. Vaak wordt hij echter ook gegrild en dat is heerlijk. Scamorza ai ferri wordt dat genoemd. U kunt het thuis in een handomdraai maken.

Ingrediƫnten
  • 600 grammen scamorza
  • olijfolie
  • Keukengerei:
  • grillplaat (of barbecue)
Instructions
  1. Snij per persoon twee plakken van ongeveer 1,5 tot 2 cm dikte.

  2. Wrijf ze in met wat olijfolie.

  3. Leg de plakken op een hete grillplaat. Op de barbecue is nog lekkerder.

  4. Draai ze even om. Laat de scamorza binnenin goed heet worden. Klaar!

Keywords: kaas

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!