Print opties

Salsiccia fresca, fagiolini e patate lesse

Saucisse, haricots verts et pomme de terre

Courses
Difficulty Gemiddeld
Tijd
Prep Time: 15 min Cook Time: 25 min Total Time: 40 minuten
Servings 4
Beschrijving

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

       

Ingrediënten
    En verder:
  • 8 kleine salsiccia fresca (zie recept. Eventueel verse worst)
  • 500 grammen haricots verts
  • 4 aardappelen (vastkokend)
  • 1 takje rozemarijn
  • olijfolie (naar behoeven)
  • zout& peper uit de molen (naar smaak)
Saucisse, haricots verts et pomme de terre
  1. Het leukste is natuurlijk om de salsiccia fresca zelf te maken (klik voor recept). Kopen is uiteraard ook een optie. 

    • Maak niet al te grote worstjes.
    • Wel ze 10 minuten in heet water opdat deze tijdens het bakken niet openbarsten.
    • Blancheer onder tussen de haricots verts
    • Hou ze warm
    • Kook de aardappels in de schil beetgaar
    • Hou ze warm
  2. Bak de saucijs in wat olijfolie gaar in een koekenpan (ongeveer 6 minuten).

  3. wijntip witte wijn

    Wijntip:
    Een niet al te complexe Italiaanse witte landwijn, niet te licht. Een wijn uit de Castelli Romani zou kunnen.

Keywords: patate, salsiccia, fagiolini

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!