Salsiccia fresca, fagiolini e patate lesse
Italiaanse verse worst met haricots verts en aardappel
Saucisse, haricots verts et pomme de terre
Salsiccia fresca, fagiolini e patate lesse
Ingrediënten
En verder:
Saucisse, haricots verts et pomme de terre
-
Het leukste is natuurlijk om de salsiccia fresca zelf te maken (klik voor recept). Kopen is uiteraard ook een optie.
-
- Maak niet al te grote worstjes.
- Wel ze 10 minuten in heet water opdat deze tijdens het bakken niet openbarsten.
-
- Blancheer onder tussen de haricots verts
- Hou ze warm
-
- Kook de aardappels in de schil beetgaar
- Hou ze warm
-
Bak de saucijs in wat olijfolie gaar in een koekenpan (ongeveer 6 minuten).
-
Wijntip:
Een niet al te complexe Italiaanse witte landwijn, niet te licht. Een wijn uit de Castelli Romani zou kunnen.