Salsiccia fresca, fagiolini e patate lesse

Italiaanse verse worst met haricots verts en aardappel
pinit

Saucisse, haricots verts et pomme de terre

Salsiccia fresca, fagiolini e patate lesse

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 15 min Cook Time 25 min Total Time 40 minuten
Servings: 4

Description

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

       

Ingrediënten

En verder:

Saucisse, haricots verts et pomme de terre

  1. Het leukste is natuurlijk om de salsiccia fresca zelf te maken (klik voor recept). Kopen is uiteraard ook een optie. 

    • Maak niet al te grote worstjes.
    • Wel ze 10 minuten in heet water opdat deze tijdens het bakken niet openbarsten.
    • Blancheer onder tussen de haricots verts
    • Hou ze warm
    • Kook de aardappels in de schil beetgaar
    • Hou ze warm
  2. Bak de saucijs in wat olijfolie gaar in een koekenpan (ongeveer 6 minuten).

  3. Wijntip:
    Een niet al te complexe Italiaanse witte landwijn, niet te licht. Een wijn uit de Castelli Romani zou kunnen.

    wijntip witte wijn
Keywords: patate, salsiccia, fagiolini

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?