Salade met sukade van Black Angus

pinit

Grilled Black Angus flat iron salad

Salade met sukade van Black Angus

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 25 min Cook Time 5 min Total Time 30 minuten
Servings: 4

Description

Recept met een ster

Een sukade die je als biefstuk kunt eten! Ditmaal verwerkt in een grandioze salade.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

       

Ingrediënten

Keukenbenodigheden

Instructies

  1. Voorbereiding:

    • Sukade in een braadpan garen als rosbief,  (kerntemperatuur 55 graden)
    • Laat afkoelen
    • Verwijder de zeen
    • Snij flinterdun, als u heeft op een snijmachine

     

  2. Blancheer de winterpeen en laat afkoelen

     

    • Snij flinterdunne plakjes van de winterpeen en de komkommer met een dunschiller
    • Snij de plakjes op maat
    • Breng ze op smaak met olie en en witte balsamico
    • Vlecht er een matje van (zie afbeelding)

     

  3. Bereiding:

    Maak de plakjes sukade even snel aan met wat zout en peper, rode balsamicoazijn en druivenpitolie.

  4. Wijntip:

    Een witte met een mooie zuurgraad, droog maar afgerond.

    wijntip witte wijn
Keywords: sukade, angus, slade

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?