BBQ frenched pork rib chop 1

Tranche de carré de porc habillé au feu de bois
pinit

Tranche de carré de porc habillé au feu de bois 1

BBQ frenched pork rib chop 1

Difficulty: Beginner Cook Time 10 min Total Time 10 minuten
Servings: 4

Description

Simpel. Iedereen kan het.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!  

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

    • Kruid de pork racks
    • Wrijf ze in met wat olie
  1. Braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2×3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde. Klaar!

  2. SERVEERTIP

    Garneer met wat verse gestoomde groenten en een gestoomde aardappel. Giet over de racks vlak voor het opdienen gloeiend hete gesmolten boter voor een extra smaakdimensie.

  3. Wat drinken we erbij?

    Biertje?:) Wellicht een mooie IPA. Lekker trendy en die extra hopboost past prima bij de marinade van deze pork racks.

Keywords: tomapork, cotelette, chop

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?