Kabeljauwhaas met kurkuma en paprikasaus
Kabeljauwhaas met kurkuma en paprikasaus
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
Voorbereiding
- Laat de vis op kamertemperatuur komen
- Kruid de vis licht met peper en zout
- Bestrooi 1 zijde licht met kurkumapoeder
- Bestrijk beide zijden met olijfolie
- Knijp de helft van de knoflook uit over de vis
- Verhit de grillplaat
-
Maak ondertussen de saus
- Giet 50 ml sugo (klik voor recept) in een pannetje en verhit
- Voeg de room toe
- Voeg het paprikapoeder toe
- Knijp de helft van de knoflook uit in de saus
- Laat de saus mooi reduceren
-
Tegen dat de saus bijna af is:
- Leg de vis op de grill
- Grill de vis 2 minuten per kant
-
Serveertip:
Lekker met (zie afbeelding) bulgur en een in roomboter gestoofd mengsel van venkel en courgette.