Haaskarbonade aan het spit

Mooi voor een feestelijke tafel
pinit

Haaskarbonade aan het spit

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 10 min Cook Time 1 uur Rest Time 5 min Total Time 1 uur 15 minuten
Servings: 4

Description

Pork rack, dit keer gemaakt van haaskarbonade. Uit één stuk gesneden. Rijg hem aan het spit van uw oven of barbecue, even kruiden en eigenlijk hoeft u er niets meer aan te doen...

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

       

Ingrediënten

Keukenbenodigheden

Instructies

    • Verwarm uw BBQ of oven voor op 180°C
    • Kruid de karbonade met zout en peper, vleeskruiden of uw eigen rub
    • Rijg de karbonade aan het spit van uw BBQ of oven
    • Wrijf in met olijfolie
    • Plaats in het midden van de oven
  1. Laat +/- 40 minuten tot een uur draaien tot de kerntemperatuur 60 graden is.

    • Haal uit de oven
    • Verwijder het spit
    • Laat 5 minuten rusten
    • Serveer in één stuk als center piece op tafel. Klaar!
  2. Bijgerechten

    Lekker hierbij: patate al forno. Klik voor recept.

Keywords: spit, barbecue, varkenskarbonade, oven, pork rack

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?