Magret fumé, salade céleri

Recept met een ster
pinit

Gerookte tamme-eendenborst met knolselderijsalade

Magret fumé, salade céleri

Difficulty: Gevorderd Prep Time 5 min Cook Time 15 min Total Time 20 minuten
Servings: 4

Ingrediënten

Garnituur:

Keukengerei:

Instructies

  1. Voorbereiding:

    • Maak een lekkere smeuïge selleriesalade met ons recept
    • Trancheer de gerookte eendenfilet in plakjes van net geen halve centimeter

    Serveertip:

    • Leg de plakjes netjes op een bord in een waaiervorm
    • Druk per persoon een portie salade in een garneervorm op het bord. Klaar!
    Garneerringen
  2. Wijntip:
    Een mooie rosé. Een Côtes de Duras, een Marcillac, een Tavel natuurlijk, maar ook een Luberon of een Gaillac.

Keywords: sellerie, mayonaise, gevogelte

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?