Print opties

Gebakken antepkaas

Cooking Method
Cuisine ,
Difficulty Beginner
Tijd
Prep Time: 5 min Cook Time: 5 min Total Time: 10 minuten
Beschrijving

De regio Gaziantep produceert een heerlijke "piepkaas" (piept zo heerlijk als je erop kauwt). Daar wordt hij meestal gegeten bij het ontbijt. Deze gebakken variant is een zalig tussendoortje en een prachtig onderdeel van een meze.

Ingrediënten
  • 200 grammen Antepkaas (Antep peyniri)
  • olijfolie
  • 4-5 takjes koriander
Instructies
  1. Zet een koekenpan op hoog vuur met een vleugje olijfolie. Als de olie heet is mag de kaas erbij. 

  2. Bak om en om tot de kaas mooi bruin is aan alle zijden. Klaar!

  3. Serveer apart als snack of tussendoortje, of als onderdeel van een uitgebreide meze.

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!