Gebakken antepkaas

Heerlijk op zichzelf of als onderdeel van een uitgebreide meze.
pinit

Gebakken antepkaas

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 5 min Total Time 10 minuten

Description

De regio Gaziantep produceert een heerlijke "piepkaas" (piept zo heerlijk als je erop kauwt). Daar wordt hij meestal gegeten bij het ontbijt. Deze gebakken variant is een zalig tussendoortje en een prachtig onderdeel van een meze.

Ingrediënten

Instructies

  1. Zet een koekenpan op hoog vuur met een vleugje olijfolie. Als de olie heet is mag de kaas erbij. 

  2. Bak om en om tot de kaas mooi bruin is aan alle zijden. Klaar!

  3. Serveer apart als snack of tussendoortje, of als onderdeel van een uitgebreide meze.

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?