Print opties

Crema di fagioli e ricotta

Basisvulling voor pasta en dergelijke

Cooking Method
Courses
Servings 4
Voor ongeveer 600 gram:
  • 200 grammen Ricotta (liefst van schapenmelk)
  • 400 grammen Borlottibonen (gekookt)
  • rode peper
  • rozemarijn
  • zout
  • 1 ei
Instructies
  1. Leg de ingrediƫnten klaar.

  2. U heeft ongeveer 1 takje rozemarijn (alleen de blaadjes) en 1/2 Spaanse peper nodig.

  3. Hak deze zeer fijn.

    • Voeg de kruiden en wat zout toe aan de ricotta en de gekookte bonen
    • Voeg ook een ei toe
    • Pureer het geheel met een vork. Heel fijn hoeft niet. Klaar!
  4. U kunt deze vulling gebruiken om heerlijke rolletjes van gevuld wijnblad van te maken. Zie recept.

  5. Ook is deze vulling heerlijk in zelfgemaakte pasta, zoals bijvoorbeeld in dit recept.

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!