Kabeljauwhaas met kurkuma en paprikasaus

pinit

Kabeljauwhaas met kurkuma en paprikasaus

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Voorbereiding
    • Laat de vis op kamertemperatuur komen
    • Kruid de vis licht met peper en zout
    • Bestrooi 1 zijde licht met kurkumapoeder
    • Bestrijk beide zijden met olijfolie
    • Knijp de helft van de knoflook uit over de vis
    • Verhit de grillplaat
  2. Maak ondertussen de saus
    • Giet 50 ml sugo (klik voor recept) in een pannetje en verhit
    • Voeg de room toe 
    • Voeg het paprikapoeder toe
    • Knijp de helft van de knoflook uit in de saus
    • Laat de saus mooi reduceren
  3. Tegen dat de saus bijna af is:
    • Leg de vis op de grill
    • Grill de vis 2 minuten per kant
  4. Serveertip:

    Lekker met (zie afbeelding) bulgur en een in roomboter gestoofd mengsel van venkel en courgette.

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?