BBQ frenched pork rib chop 1
Tranche de carré de porc habillé au feu de bois
Tranche de carré de porc habillé au feu de bois 1
BBQ frenched pork rib chop 1
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
- Kruid de pork racks
- Wrijf ze in met wat olie
-
Braad de racks op een matig warme barbecue of grillplaat. 3 minuten dwars, kwartslag draaien, 3 minuten overlangs, omdraaien, en weer 2×3 minuten met een kwartslag draaien ertussen aan de andere zijde. Klaar!
-
SERVEERTIP
Garneer met wat verse gestoomde groenten en een gestoomde aardappel. Giet over de racks vlak voor het opdienen gloeiend hete gesmolten boter voor een extra smaakdimensie.
-
Wat drinken we erbij?
Biertje?:) Wellicht een mooie IPA. Lekker trendy en die extra hopboost past prima bij de marinade van deze pork racks.