Masterclass: bierbeslag

Pâte à frire à la bière
pinit

Pâte à frire à la bière

Masterclass: bierbeslag

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 5 min Rest Time 45 min Total Time 55 minuten

Description

Basistechniek

Lekker hè, gefrituurd spul? Zelf maken? Tuurlijk!

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Voor +/- 350 ml

Keukengerei:

Instructies

  1. DEEG MAKEN

    • Vermeng het bier, het water, het zout, de olie en 2 eidooiers met een garde
    • Zeef er de bloem doorheen en blijf stevig kloppen
    • Let erop dat er zich geen klontjes vormen
    • Zet apart en laat 45 minuten rusten
    • Sla de eiwitten tot sneeuw
    • Spatel ze onder het beslag
  2. FRITUREN

    Dompel uw te frituren producten onder in het beslag en frituur deze op 175-180 graden in olie.

Keywords: friteuren, beslag, deeg

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?