Stamppot aardappel en raapstelen

pinit

Stamppot aardappel en raapstelen

Difficulty: Gemiddeld
Servings: 4

Description

Een uitgekiende combinatie van zoet, zuur, bitter en hartig.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Stoof de raapstelen in wat boter op een laag pitje tot ze gaar zijn. Voeg af en toe een lepel water toe om ze niet aan te laten bakken.

  2. Ondertussen het vlees:

    Schil en kook de aardappelen in zout water.

  3. Voeg de bestanddelen bijeen en stamp de stamppot door elkaar.

  4. Breng op smaak met een klontje boter, peper en zout. Klaar!

Keywords: stamppot, raapstelen

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?