Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Zoeken naar:
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
Zoek recept
Nationale keukens
Haute Cuisine
Frans
Italiaans
Duits
Oost-Europees
Scandinavisch
Midden-Oosten
Aziatisch
Zuid-Amerika
Grieks
Wereldkeuken
Mediterraans
Nederlands
USA
Midden-Oosten
Belgisch
Turks
Oostenrijks
Russisch
Spaans
Oekraiens
Japans
Engels
Provençaals
Zweeds
Pools
Noord-Afrika
Iers
Tex-Mex
Thais
Cypriotisch
Chinees
Indiaas
Hindoestaans
Surinaams
Canada
Hongaars
Braziliaans
West-Afrika
Cajun
Vietnamees
Zwitsers
Indonesisch
Gelegenheden
Kerst
Barbecue
Romantisch
Feestdag
Pasen
Valentijnsdag
Oud-en-Nieuw
Ontbijt
Moederdag
Halloween
Sinterklaas
St. Patrick’s Day
Thanksgiving
Masterclasses
Kerntemperaturentabel
CULINARIUS
Recepten uit de hele wereld
Menu
Zoek recept
Hoofdgerecht
Voorgerecht
Nagerecht
Bijgerecht
Basisrecepten
Sauzen
Zoeken naar:
Culinarius
/
Recepten
Keuken
Haute Cuisine
geeft weer: 1 - 10 van 179 artikelen
Keuken
Haute Cuisine
1 - 25 van 179 recepten
V
Vlees
Quenelles de veau pochées
45 minuten
Gemiddeld
G
Gevogelte
G
Groenten
Magret de canard fumé, asperges et œuf de caille
7 uren 35 minuten
Gevorderd
G
Groenten
V
Vis
Schelvis, in melk gepocheerd, met witte asperges, pomme persillée en pancetta
38 minuten
Gevorderd
V
Vis
In guanciale gewikkelde zalm- en kabeljauwfilet met spinazie en zeebanaan
13 minuten
Beginner
G
Gevogelte
O
Orgaanvlees
P
Paddenstoelen
V
Vlees
Trompettes, girolles, filet et foie
1 uur 15 minuten
Gevorderd
V
Vis
Zeebaars “en papillotte” van bananenblad uit de houtoven
5 uren 30 minuten
Gemiddeld
V
Vegetarisch
Supplì “cubista”
1 uur 20 minuten
Gevorderd
vegan
Vegan
V
Vegetarisch
Basilicumolie
K
Kan vegetarisch
Insalata pisellini, fusilli saraceno salmone affumicato
1 uur
Gemiddeld
V
Vegetarisch
Koude citroendressing
12 minuten
Gemiddeld
Doradefilet op de huid, limabonen en champignons met saffraansaus
39 minuten
Gemiddeld
V
Vegetarisch
Lasagne “lì per lì” con verdure stufate
50 minuten
Gemiddeld
V
Vlees
Tortellini e finferli in brodo
2 uren 9 minuten
Gevorderd
G
Groenten
S
schelpdieren
Coquilles St. Jacques met guanciale en lamsoor
2 uren 10 minuten
Beginner
Panna cotta met bosaarbeitjes
5 uren 15 minuten
Gemiddeld
V
Vegetarisch
Gevulde kwarteleieren
4 minuten
Gemiddeld
Cigarettes Russes
17 minuten
Gevorderd
V
Vegetarisch
Tartelettes van korstdeeg met banketbakkersroom en vruchten
V
Vlees
Rillettes de lapin
16 uren 18 minuten
Gemiddeld
Galantine van kabeljauw en rivierkreeftjes
33 minuten
Gevorderd
Ronde tuilebakjes
6 minuten
Gevorderd
Tartelettes met lime curd en topping van blauwe bessen
V
Vis
Terrine van tweemaal zalm met avocado
13 uren 35 minuten
Gevorderd
G
Groenten
V
Vis
Timbaal van kabeljauwhaas met gestoofde groenten en uienpuree
Spaghetti, porcini e castagne
20 minuten
Gevorderd
1
2
3
4
…
8
Volgende
×
Inloggen
E-mail of gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?