Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS

CULINARIUS

Recepten uit de hele wereld

  • Zoek recept
  • Hoofdgerecht
  • Voorgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Basisrecepten
  • Sauzen
  • Zoek recept
  • Nationale keukens
    • Haute Cuisine
    • Frans
    • Italiaans
    • Duits
    • Oost-Europees
    • Scandinavisch
    • Midden-Oosten
    • Aziatisch
    • Zuid-Amerika
    • Grieks
    • Wereldkeuken
    • Mediterraans
    • Nederlands
    • USA
    • Midden-Oosten
    • Belgisch
    • Turks
    • Oostenrijks
    • Russisch
    • Spaans
    • Oekraiens
    • Japans
    • Engels
    • Provençaals
    • Zweeds
    • Pools
    • Noord-Afrika
    • Iers
    • Tex-Mex
    • Thais
    • Cypriotisch
    • Chinees
    • Indiaas
    • Hindoestaans
    • Surinaams
    • Canada
    • Hongaars
    • Braziliaans
    • West-Afrika
    • Cajun
    • Vietnamees
    • Zwitsers
    • Indonesisch
  • Gelegenheden
    • Kerst
    • Barbecue
    • Romantisch
    • Feestdag
    • Pasen
    • Valentijnsdag
    • Oud-en-Nieuw
    • Ontbijt
    • Moederdag
    • Halloween
    • Sinterklaas
    • St. Patrick’s Day
    • Thanksgiving
  • Masterclasses
  • Kerntemperaturentabel
  • Zoek recept
  • Nationale keukens
    • Haute Cuisine
    • Frans
    • Italiaans
    • Duits
    • Oost-Europees
    • Scandinavisch
    • Midden-Oosten
    • Aziatisch
    • Zuid-Amerika
    • Grieks
    • Wereldkeuken
    • Mediterraans
    • Nederlands
    • USA
    • Midden-Oosten
    • Belgisch
    • Turks
    • Oostenrijks
    • Russisch
    • Spaans
    • Oekraiens
    • Japans
    • Engels
    • Provençaals
    • Zweeds
    • Pools
    • Noord-Afrika
    • Iers
    • Tex-Mex
    • Thais
    • Cypriotisch
    • Chinees
    • Indiaas
    • Hindoestaans
    • Surinaams
    • Canada
    • Hongaars
    • Braziliaans
    • West-Afrika
    • Cajun
    • Vietnamees
    • Zwitsers
    • Indonesisch
  • Gelegenheden
    • Kerst
    • Barbecue
    • Romantisch
    • Feestdag
    • Pasen
    • Valentijnsdag
    • Oud-en-Nieuw
    • Ontbijt
    • Moederdag
    • Halloween
    • Sinterklaas
    • St. Patrick’s Day
    • Thanksgiving
  • Masterclasses
  • Kerntemperaturentabel
CULINARIUS

CULINARIUS

Recepten uit de hele wereld

  • Zoek recept
  • Hoofdgerecht
  • Voorgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Basisrecepten
  • Sauzen
Culinarius/Recepten
Gang

Amuse

geeft weer: 1 - 10 van 22 artikelen
Gang

Amuse

1 - 22 van 22 recepten
pinit V Vegetarisch

Supplì “cubista”

1 uur 20 minuten Gevorderd
pinit V Vegetarisch

Gevulde kwarteleieren

4 minuten Gemiddeld
pinit V Vegetarisch

Supplì “al telefono”

1 uur 20 minuten Gemiddeld
pinit G Groenten V Vlees

Salade van rundvlees, rode biet en aardappel

pinit G Groenten vegan Vegan V Vegetarisch

Velouté de choux blanc et patates

35 minuten Gemiddeld
pinit vegan Vegan V Vegetarisch

Amuse met geroosterde vegan shrimpz

5 minuten Beginner
pinit vegan Vegan V Vegetarisch

Kastanjepolenta

10 minuten Beginner
pinit O Orgaanvlees V Vlees

Paté en croûte

18 uren 45 minuten Gevorderd
pinit

Nestje van kwarteleieren

10 minuten Beginner
pinit

Koude gemarineerde entrecôte met sesamoliedressing

12 uren 20 minuten Gemiddeld
pinit K Kan vegetarisch V Vlees

Frittelle di castagne con lardo di Colonnata

18 minuten Gemiddeld
Kwartelei met kaviaar en smetana pinit V Vis

Hors d’œuvre œuf de caille et caviar

1 uur 10 minuten Beginner
pinit V Vlees

Gevulde varkensbuik, koud geserveerd

5 minuten Beginner
pinit V Vis

Gemarineerde makreelfilets

2 uren 15 minuten Beginner
pinit K Kan vegetarisch V Vlees

Ravioli fritti, ricotta e salame

49 minuten Gemiddeld
pinit S Schaaldieren

Gamba’s met kadayif

10 minuten Beginner
pinit

Filodeegsnoepje met rijst en bruine bonen

35 minuten Beginner
pinit

Gevulde eieren

12 minuten Beginner
pinit

Brie met membrillo en amardine

5 minuten Beginner
Blini's pinit V Vis

Blinis met kaviaar

Beginner
pinit

Amuse van kastanjepolenta en gekonfijte sjalot

2 uren 15 minuten Gemiddeld
pinit

Amuse van gerookte zalm met Sahnemeerrettich en gepocheerd kwartelei

11 minuten Gevorderd

Recent Posts

  • Het geheim van de bouquet garni
  • Vlees? Begin altijd op kamertemperatuur!
  • Bœuf Stroganoff

Recent Comments

  1. culinarius op Pelmeni of pirogi
  2. Minou op Pelmeni of pirogi
  3. Morilles séchées op Steak de chevreuil aux morilles et picada
  4. culinarius op Authentieke Oezbeekse Plov
  5. Ruben op Authentieke Oezbeekse Plov
© trends-and-friends.nl 2022 Cookery Lite | Ontwikkeld door Blossom Themes.Mogelijk gemaakt door WordPress.
  • About
  • Home
  • Recipe Cooking Methods
×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken