Ga naar inhoud (Druk enter)
CULINARIUS

CULINARIUS

Recepten uit de hele wereld

  • Zoek recept
  • Hoofdgerecht
  • Voorgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Basisrecepten
  • Sauzen
  • Zoek recept
  • Nationale keukens
    • Haute Cuisine
    • Frans
    • Italiaans
    • Duits
    • Oost-Europees
    • Scandinavisch
    • Midden-Oosten
    • Aziatisch
    • Zuid-Amerika
    • Grieks
    • Wereldkeuken
    • Mediterraans
    • Nederlands
    • USA
    • Midden-Oosten
    • Belgisch
    • Turks
    • Oostenrijks
    • Russisch
    • Spaans
    • Oekraiens
    • Japans
    • Engels
    • Provençaals
    • Zweeds
    • Pools
    • Noord-Afrika
    • Iers
    • Tex-Mex
    • Thais
    • Cypriotisch
    • Chinees
    • Indiaas
    • Hindoestaans
    • Surinaams
    • Canada
    • Hongaars
    • Braziliaans
    • West-Afrika
    • Cajun
    • Vietnamees
    • Zwitsers
    • Indonesisch
  • Gelegenheden
    • Kerst
    • Barbecue
    • Romantisch
    • Feestdag
    • Pasen
    • Valentijnsdag
    • Oud-en-Nieuw
    • Ontbijt
    • Moederdag
    • Halloween
    • Sinterklaas
    • St. Patrick’s Day
    • Thanksgiving
  • Masterclasses
  • Kerntemperaturentabel
  • Zoek recept
  • Nationale keukens
    • Haute Cuisine
    • Frans
    • Italiaans
    • Duits
    • Oost-Europees
    • Scandinavisch
    • Midden-Oosten
    • Aziatisch
    • Zuid-Amerika
    • Grieks
    • Wereldkeuken
    • Mediterraans
    • Nederlands
    • USA
    • Midden-Oosten
    • Belgisch
    • Turks
    • Oostenrijks
    • Russisch
    • Spaans
    • Oekraiens
    • Japans
    • Engels
    • Provençaals
    • Zweeds
    • Pools
    • Noord-Afrika
    • Iers
    • Tex-Mex
    • Thais
    • Cypriotisch
    • Chinees
    • Indiaas
    • Hindoestaans
    • Surinaams
    • Canada
    • Hongaars
    • Braziliaans
    • West-Afrika
    • Cajun
    • Vietnamees
    • Zwitsers
    • Indonesisch
  • Gelegenheden
    • Kerst
    • Barbecue
    • Romantisch
    • Feestdag
    • Pasen
    • Valentijnsdag
    • Oud-en-Nieuw
    • Ontbijt
    • Moederdag
    • Halloween
    • Sinterklaas
    • St. Patrick’s Day
    • Thanksgiving
  • Masterclasses
  • Kerntemperaturentabel
CULINARIUS

CULINARIUS

Recepten uit de hele wereld

  • Zoek recept
  • Hoofdgerecht
  • Voorgerecht
  • Nagerecht
  • Bijgerecht
  • Basisrecepten
  • Sauzen
Culinarius/Zoeken op recept

Zoeken op recept

Selecteer filters
pinit V Vis

In guanciale gewikkelde zalm- en kabeljauwfilet met spinazie en zeebanaan

13 minuten Beginner
pinit

Galantine van kabeljauw en rivierkreeftjes

33 minuten Gevorderd
pinit V Vis

Gegratineerde kabeljauw uit de oven

20 minuten Gemiddeld
pinit G Groenten V Vis

Timbaal van kabeljauwhaas met gestoofde groenten en uienpuree

pinit V Vis

Gepocheerde kabeljauw met kreeftenstaartjes en raapstelen

25 minuten Gemiddeld
pinit V Vis

Kabeljauw en zalm met melisse en basilicum

15 minuten Beginner
pinit V Vis

Gegrilde kabeljauw met kreeftenstaartjes en raapstelen

25 minuten Gemiddeld
pinit V Vis

Gepocheerde kabeljauw met groene asperges en saffraansaus

26 minuten Gemiddeld
pinit V Vis

Gepocheerde kabeljauwfilet met winterpeen en haricots in saffraansaus

25 minuten Gevorderd
pinit G Groenten V Vis

Cabillaud à la nage

10 minuten Beginner
pinit V Vis

Kabeljauwlende met knoflookpuree en demi-glace

50 uren 35 minuten Gevorderd
pinit V Vis

Kabeljauw met tagliatelle van courgette

35 minuten Gevorderd
Gegratineerde cassolette van kabeljauwloin pinit V Vis

Cassolette de cabillaud au gratin

25 minuten Gevorderd
pinit V Vis

Gepocheerd visrolletje met knolselderij

1 uur 4 minuten Gemiddeld
pinit V Vis

Gepocheerde kabeljauw met hollandaisesaus

20 minuten Gevorderd
pinit V Vis

Kabeljauw, tonijn en tricolore

30 minuten Gemiddeld
pinit

Kabeljauwhaas met kurkuma en paprikasaus

Nieuwsgierig, traditiegetrouw en met oog voor detail
Nieuwsgierig, traditiegetrouw en met oog voor detail

Lekker koken? Wie heeft er nog tijd voor? Zelfs in restaurants moet tegenwoordig alles snel snel snel: combisteamers i.p.v. ovens, kooklijnen i.p.v. fornuizen; blast chillers i.p.v. geduld; efficiëncy i.p.v. passie...
Wie maakt er nog zelf pasta? Wie trekt nog zijn eigen bouillon?
Wie? Wij! Wat is er nou leuker dan snuffelen in kookboeken op zoek naar traditionele recepten? Flaneren over een kruidenmarkt in Colombo of Tunis, een visafslag in Catania?
Kom mee, onthaast en proef deze wereld en zijn rijke geschiedenis.

Culinarius

Receptencategorie

  • B 126

    Basisrecept

  • B 145

    Bijgerecht

  • H 558

    Hoofdgerecht

  • S 63

    Saus

  • V 261

    Voorgerecht

Herkomst

  • C 5

    Cypriotisch

  • F 175

    Frans

  • I 228

    Italiaans

  • M 184

    Mediterraans

  • M 39

    Midden-Oosten

  • T 28

    Turks

Soort gerecht

  • A 22

    Amuse

  • A 32

    Antipasto

  • B 126

    Basisrecept

  • B 145

    Bijgerecht

  • B 39

    Brood en deegwaren

  • B 14

    Broodbeleg

  • H 558

    Hoofdgerecht

  • K 55

    Koek, gebak en snoep

  • K 99

    Kooktechniek

  • K 4

    Koude dranken

  • K 4

    Kruidenmengsel

  • M 61

    Masterclass

  • N 55

    Nagerecht

  • S 48

    Salade

  • S 63

    Saus

  • S 60

    Snack

  • S 26

    Soep

  • T 146

    Tussendoortje

  • V 261

    Voorgerecht

  • W 3

    Warme dranken

Gelegenheid

  • B 98

    Barbecue

  • K 189

    Kerst

  • O 18

    Ontbijt

  • P 68

    Pasen

  • R 105

    Romantisch

© trends-and-friends.nl 2022 Cookery Lite | Ontwikkeld door Blossom Themes.Mogelijk gemaakt door WordPress.
  • About
  • Home
  • Recipe Cooking Methods
×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken