Print opties

Vegetarische schnitzel met alledaagse garnituur

Lekker huis-tuin-en-keukengerechtje en goed voor Moeder Natuur

Cooking Method , ,
Cuisine
Courses
Difficulty Beginner
Tijd
Prep Time: 5 min Cook Time: 5 min Total Time: 10 minuten
Servings 4
Beschrijving

Niks bijzonders.

Gewone dagelijkse kost voor de vegetariër. Heerlijke schnitzel maar dan niet van een knorretje. Er zijn er zoveel te koop nu.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten
  • 4 vegetarische schnitzels
  • 16 waspeentjes
  • 4 plakjes citroen
  • zonnebloemolie (naar behoeven)
  • frites (zijn er nooit genoeg van)
Instructies
  1. VOORBEREIDING

    • Kook de wortels beetgaar
    • Doe ruim olie in een koekenpan en verhit de olie op matig vuur
  2. BEREIDING

    • Bak de schnitzels 2 minuten aan weerskanten (vanaf kamertemperatuur) goudbruin
    • Laat uitlekken op keukenpapier
  3. SERVEERTIP

    • Serveer met eigengemaakte french fries (zie afbeelding)
    • Garneer af met een plakje citroen en een toefje peterselie.

Dank u wel, veel kookplezier en alvast...eet smakelijk!