Gevulde paprika met clotted cream
Gevulde paprika met clotted cream
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructions
-
VOORBEREIDING
- Snij voorzichtig de kapjes van de paprika’s
- Houd apart
- Verwijder de pitjes uit de paprika’s
- Zet de paprika’s rechtop in een cocotte of braadpan, of een ovenvaste schaal
-
BEREIDING
- De andere ingrediënten bij de hand?
- Snij dan nu alles in blokjes van 1x1cm (parmentier)
-
- Vermeng alle ingrediënten
- Voeg een flinke lepel clotted cream toe
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Werk de clotted cream door de groenten om een egale massa te verkrijgen.
-
Vul hiermee de paprika’s. Let erop dat u niet morst – kleine stukjes op de bodem zullen aanbranden.
-
-
- Sluit de cocotte af met een deksel of de ovenschaal met zilverpapier. Op de afbeelding ziet u hoe u om kunt gaan met uitstekende steeltjes.
- Plaats de cocotte met deksel in de oven op 170 graden
- Stoof 1,5 uur tot alles mooi gaar is. De proef op de som zijn de stukjes pompoen. Als die gaar zijn, is de rest het ook. Klaar!