Vegan gevulde rode paprika
Poivron rouge farci végan
Vegan gevulde rode paprika
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
Kies voor een mooie paprika. Rood is echt een prachtige kleur voor dit gerecht maar geel of oranje kan ook best. Groen is te 'grassig' van smaak.
-
VOORBEREIDING
- Snij voorzichtig de kapjes van de paprika’s
- Houd apart
- Verwijder de pitjes uit de paprika’s
-
BEREIDING
- Zet de paprika’s rechtop in een cocotte of braadpan
- Giet een flinke scheut olijfolie in de cocotte
-
- Vermeng alle ingrediënten
- Breng op smaak met peper en zout. U zult straks kokosmelk toevoegen. Dat is aan de flauwe kant. Hou daar met uw zout rekening mee.
- Vul hiermee de paprika’s
- Let erop dat u niet morst – kleine stukjes op de bodem van de cocotte zullen aanbranden
- Vul de paprika’s af met de kokosmelk tot net onder de rand
-
Leg de kapjes terug op de paprika’s.
-
- Plaats de cocotte met deksel in de oven op 170 graden
- Stoof de paprika’s tot ze gaar zijn (minstens een uur). Klaar!