Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!
Ingrediënten
De roll
6 vellen filodeeg (+/- 40x50 cm)
2 theelepels ras el hanout
1/2 theelepels zout
150 grammen bospeen
150 grammen knoldelderij
150 grammen aardappel (vastkokend)
6 scheuten margarine (vloeibaar)
50 grammen bloemkool (kleine roosjes)
50 grammen broccoli (kleine roosjes)
3 tenen knoflook
De saus
200 milliliters Turkse yoghurt
1/2 bosjes peterselie
1/2 bosjes dille
1 snufje zout
1 snufje peper
50 grammen courgette
olijfolie
1 teen knoflook
Keukengerei:
Oven
Penseel
Knoflookpers
Instructies
Kook de groenten:
Snij de wortel, selderijknol, courgette en aardappel in blokjes van +/- 1 x 1 x 1 cm
Kook de groenten behalve de courgette in water zonder zout tot deze beetgaar zijn. De ene groente doet er langer over dan de ander dus bouw het langzaam op om gelijk uit te komen: aardappel, dan wortel, dan selderijknol, dan broccoli, dan bloemkool, iedere keer met ongeveer 2 minuten interval.