Lendebiefstuk uit de pan met champignons en spekjes
Rumsteak à la poêle aux champignons et lardons
Rumsteak à la poêle aux champignons et lardons
Lendebiefstuk uit de pan met champignons en spekjes
Ingrediënten
Keukengerei:
Instructies
-
- Snij de champignons in plakjes en het gerookte spek in reepjes of blokjes
- Bak de champignons met de spekjes en de gesnipperde ui in hete geklaarde boter
- Breng op smaak en laat rusten op een warme plek
-
- Kruid het vlees met peper en zout of uw eigen vertrouwde kruidenmengsel
- Bak het vlees in zijn geheel in geklaarde boter, tot een kerntemperatuur van 55 graden is bereikt
- Leg het vlees op een niet te koude plek
- Bedek het met aluminiumfolie en laat het een minuut of 3 rusten (rijpen)
- Blus het vet in de pan af met wat heet water (deglaceren)
- Laat iets inkoken (reduceren)
- Voeg het champignonmengsel toe. Klaar!