Soufflé van poffertjesdeeg met gestoofde druiven

Soufflé de pâte de poffertjes aux raisins cuits
pinit

Soufflé de pâte de poffertjes aux raisins cuits

Soufflé van poffertjesdeeg met gestoofde druiven

Difficulty: Gemiddeld Prep Time 12 min Cook Time 40 min Rest Time 5 min Total Time 57 minuten
Cooking Temp: 200  °C Servings: 4

Description

En TOEN...waren de kleinkinderen de deur weer uit en bleef meer dan de helft van het poffertjesbeslag onverrichter zake achter. Want ja, je kunt als dreumes veel meer poffertjes met je ogen op dan met je mond. Zonde om weg te gooien... Gelukkig morgen een dinertje met logés!

Ingrediënten

Keukengerei:

Instructies

  1. Stoof de druiven in wat boter tot ze gaar zijn.

  2. Vet de timbaaltjes in met olie.

  3. Vul de timbaaltjes net niet tot aan de rand met het poffertjesbeslag.

  4. Plaats de timbaaltjes in de tot 200 graden voorverwarmde oven.

  5. Bak een minuut of 40 tot het deeg gaar is en er een mooie bruine kop is ontstaan.

  6. Verwijder de soufflés uit de timbalen.

  7. Plaats op de borden en garneer af met de druiven.

  8. Maak af met poedersuiker.

Wel eens geprobeerd?

Deel dit recept op Instagram!

Pin en deel!

pinit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?