Scholfilet met wokgroente

Filet de plie aux petits légumes
pinit

Recept met een ster

Scholfilet met wokgroente

Difficulty: Beginner Prep Time 5 min Cook Time 10 min Total Time 15 minuten
Servings: 4

Description

Lekker fris en niet moeilijk.

Meer weten over de termen die in dit recept gebruikt worden? Klik op de links!

        

Ingrediënten

Instructies

  1. Voorbereiding:

    Maak de groenten grondig schoon. Snij de groenten deels Parisien, (in blokjes), deels julienne (in reepjes), voor het oog. Afbeelding is met andere groente, ter illustratie.

    • Controleer de vis op graatjes
    • Kruid de vis en dep de filets in wat bloem zodat ze mooi droog aanvoelen
  2. Bereiding:

    • Wok de groenten tot ze beetgaar zijn
    • Breng op smaak met zout en peper.
    • Bak de visfilets aan weerszijden in hete olijfolie
    • Haal de filets voorzichtig uit de koekenpan en serveer met de wokgroenten
    • Garneer af met wat verse gesneden koriander
    • Serveer met een gekookte aardappel
  3. Een koude witte met wat bloemen. Een Touraine bijvoorbeeld, uit de Loirevallei.

    wijntip witte wijn
Keywords: vis, sauteren, wokken

Culinarius.nl RECEPTEN UIT DE HELE WERELD

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Is dit iets voor u?