Scholfilet met wokgroente
Filet de plie aux petits légumes

Recept met een ster

Scholfilet met wokgroente
Ingrediënten
Instructies
-
Voorbereiding:
Maak de groenten grondig schoon. Snij de groenten deels Parisien, (in blokjes), deels julienne (in reepjes), voor het oog. Afbeelding is met andere groente, ter illustratie.
-
- Controleer de vis op graatjes
- Kruid de vis en dep de filets in wat bloem zodat ze mooi droog aanvoelen
-
Bereiding:
- Wok de groenten tot ze beetgaar zijn
- Breng op smaak met zout en peper.
- Bak de visfilets aan weerszijden in hete olijfolie
-
- Haal de filets voorzichtig uit de koekenpan en serveer met de wokgroenten
- Garneer af met wat verse gesneden koriander
- Serveer met een gekookte aardappel
-
Een koude witte met wat bloemen. Een Touraine bijvoorbeeld, uit de Loirevallei.